Restaurace Angusfarm – Jsme rájem steaků. Vaříme sezónně, lokálně a bez kompromisů. Každý den nám vozí farmáři čerstvé suroviny. Z nich naši kuchaři připravují fajnová jídla. Díky dokonale vyzrálému hovězímu masu plemene Angus vám můžeme nabídnout steaky připravené na přírodním grilu i z méně známých partií – oponka, karabáček, pupek.
Hovězí maso upravujeme mnoha způsoby a držíme se zásady od čumáku po ocas (zpracujeme celý kus – vyrábíme totiž i uzeniny a další dobroty).
Umíme i víc. Proslavené jsou naše tataráky, pomalu pečená hovězí žebra nebo burgery. Jsme hrdými členy hnutí Slow food. To nás zavazuje k využívání jen skutečně prvotřídních surovin z tuzemských farem a výroben.
Ke skvělému jídlu patří vynikající víno. Rádi vám ke konkrétním pokrmům doporučíme moravská, francouzská nebo italská vína z našeho vinného sklepa.
Po jídle si můžete nakoupit námi vyrobené poctivé uzeniny. Vyrábíme párky, taliány, salám, paštiky, hovězí tlačenku… Vyzrálé hovězí maso plemene Angus vám vakuově zabalíme s sebou.
Tento záznam přidal některý z našich uživatelů, jelikož toto místo nebo Vás v minulosti navštívil. Pokud jste jeho vlastník nebo provozovatel, můžete záznam autorizovat. Následně na Vás bude převedena plná správa záznamu, včetně jeho možných úprav.
Alžběta Odstrčil
Angusfarm restaurace
Příjemná restaurace, ochotný a usměvaví personál. Kuchaři mistři ve svém oboru. Prostě luxusní restaurace s excelentním jídlem.